Debate δήμου Παύλου Μελά: Εξαιρετική διοργάνωση απο την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ των συλλόγων Μετεώρων - Άψογοι οι δυο συμμετέχοντες υποψήφιοι δήμαρχοι [φώτο]

Τεράστια η επιτυχία του debate που διοργάνωσε η ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ που απαρτίζεται απο 7 συλλόγους και φορείς των Μετεώρων στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων.
Η οργάνωση ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρ' όλο που οι διοργανωτές δεν ήταν του επαγγέλματος.

Φρόντισαν όμως και την τελευταία λεπτομέρεια. Από την μετατροπή του χώρου σε στούντιο με όλες τις ανέσεις για τους υποψήφιους δημάρχους αλλά και για όλους αυτούς που είχαν την ευθύνη λήψης εικόνας και ήχου. Ακόμη πολύ καλή δουλειά στο πέρασμα της εικόνας στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου των Μετεώρων ώστε να δουν το debate απ'ευθείας οι πολίτες που ήδη είχαν συγκεντρωθεί ύστερα απο το κάλεσμα της ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗΣ. Το debate διεύθυνε ο κ Χατζηνόπουλος Γαβριήλ, φοιτητής τμήματος δημοσιογραφίας με μεγάλη επιτυχία, παρά το αρχικό εμφανές άγχος.
Το debate ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6.00 μμ αλλά λόγω της αυριανής γιορτής Κωνσταντίνου και Ελένης, οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν στην περιφορά της εικόνας του Αγ. Κωνσταντίνου. Έτσι, προσήλθαν με μια ώρα καθυστέρηση και μετά από την διευθέτηση ορισμένων διαδικαστικών θεμάτων ξεκίνησε το debate. Στο χώρο παρευρίσκονταν 2 στελέχη του κάθε υποψήφιου και  ενημερωτικά μέσα.
Το avatonpress.gr σεβόμενο την πρόσκληση της ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗΣ αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες ανέβαζουν τον πήχη και οδηγούν σε ένα πολιτικό πολιτισμό, παρευρέθηκε  και κατέγραψε την εκδήλωση.
Στο debate οι υποψήφιοι απάντησαν σε 19 ερωτήσεις πολιτών, την 20η ερώτηση την απηύθυνε ο ένας υποψηφίος στον άλλο και στο τέλος ο κάθε ένας είχε 3 λεπτά χρόνο να απευθύνει το δικό του μήνυμα.

Για τις απαντήσεις των υποψηφίων στα ερωτήματα που τέθηκαν θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με το βίντεο της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο τις προετοιμασίες της εκδήλωσης...
























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!