Η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» στηρίζει τη δημοτική παράταξη ''ευπόλις'' στο Δήμο Παύλου Μελά

Θεσσαλονίκη,  20-05-2014

Η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» στηρίζει τη δημοτική παράταξη ''ευπόλις'' στο Δήμο Παύλου Μελά


Η αυτοδιοικητική κίνηση «Οικολογία – Αλληλεγγύη», η οποία διεκδικεί με την πολύχρονη παρουσία της σε νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στηρίζει τους ενεργούς πολίτες που μάχονται για την προάσπιση των συλλογικών αγαθών και τη βιώσιμη προοπτική.
Στo πλαίσιο αυτό, στηρίζει την υποψηφιότητα του Σάκη Λαζαρίδη και του Γιώργου Ασλανίδη με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δήμαρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη για τον Δήμο Παύλου Μελά, δύο ενεργών πολιτών που με τη δράση τους για την απόδοση του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου στο κοινωνικό σύνολο και τους αγώνες τους για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων απέναντι στην άσκοπη και αναποτελεσματική κατασκευή του Σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Ευκαρπία, έχουν συνεισφέρει στην προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας να πάρει στα χέρια το μέλλον της.
Επικοινωνία: 6976 448442


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!