Το ιδιωτικό τζετ της χλιδής: Αυτό είναι το ακριβότερο, μεγαλύτερο και ταχύτερο ιδιωτικό αεροσκάφος [φώτο]


Οι ανά τον κόσμο κροίσοι διαθέτουν ιδιωτικά αεροσκάφη για τις μετακινήσεις τους, προκειμένου να κάνουν τα ταξίδια τους άνετα, χωρίς ταλαιπωρία και με όλες τις ανέσεις που οι ίδιοι επιθυμούν. Ωστόσο η ναυαρχίδα των ιδιωτικών τζετ είναι το Gulfstream G650. Πρόκειται για ένα αεροσκάφος που κοστίζει 65 εκατομμύρια ευρώ και είναι το μεγαλύτερο αλλά και το ταχύτερο της κατηγορίας του.
Οι ανέσεις που προσφέρει τόσο στους επιβάτες όσο και στο πλήρωμα είναι μοναδικές. Η καμπίνα των επιβατών πλημμυρίζει με φυσικό φως και οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν στα άνετα δερμάτινα καθίσματα, τα οποία με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπονται σε κρεβάτια. Υπάρχουν οθόνες, οι οποίες είναι «υπεύθυνες» για την ψυχαγωγία των επιβατών, με ταινίες, μουσική και βιντεοπαιχνίδια. Επίσης, το αεροσκάφος διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο και, φυσικά, άψογο σέρβις.
Το πιλοτήριο είναι υπερσύγχρονο, εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα όργανα πλοήγησης, κάνοντας ευκολότερο το έργο κυβερνήτη και συγκυβερνήτη.
Ωστόσο, οι επίδοξοι αγοραστές θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να το αποκτήσουν, καθώς η κατασκευή του χρειάζεται ακόμα και δύο χρόνια.
















Πηγή: www.iefimerida.gr

































Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!