Υπολογίστε το ύψος του επιδόματος θέρμανσης που δικαιούστε


Οι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να προεισπράξουν με τη μορφή προκαταβολής ένα σημαντικό μέρος του επιδόματος

Από 52,50 έως 1.050 ευρώ θα κυμανθεί η επιδότηση της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, πιο γνωστή ως «επίδομα θέρμανσης», που θα λάβουν κατά τη νέα χειμερινή περίοδο (από 15-10-2014 έως 30-4-2015) εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά τα οποία πληρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια.



Οι δικαιούχοι του επιδόματος θα έχουν τη δυνατότητα να προεισπράξουν με τη μορφή προκαταβολής ένα σημαντικό μέρος της συγκεκριμένης παροχής. Θα έχουν δηλαδή το δικαίωμα να λάβουν το 1/4 του συνολικού ποσού επιδόματος που δικαιούνται πριν ξεκινήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο για τη θέρμανσής τους.

Για να υπολογίσετε αν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και πόσο  είναι το ακριβές ποσό, το money-money.gr έχει ετοιμάσει έναν ηλεκτρονικό οδηγό που σας δίνει ακριβή απάντηση, αφού εισάγετε τα δεδομένα (περιοχή κατοικίας, εισόδημα αντικειμενική αξία κ.λπ.).

Υπολογίστε απλά και γρήγορα πόσο επίδομα θέρμανσης δικαιούστε κάνοντας κλικ εδώ

Πηγή: www.protothema.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!