Δ. Παύλου Μελά: Γιορτή «Ελιάς & Λαδιού» στο Ψ.Ν.Θ



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον "Πολυχώρο Πολιτισμού" του Γ.Ε.Π.Ε. & ΚΔ. - Ψ.Ν.Θ. (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης), η γιορτή «Ελιάς & Λαδιού» που διοργανώθηκε από τη Μονάδα Πρασίνου σε συνεργασία με το Γ.Ε.Π.Ε. & ΚΔ.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των προϊόντων των επανενταξιακών ασθενών στο ευρύ κοινό, ενώ αποτελεί κι ένα σημαντικό βήμα προς τη σταδιακή τους ένταξη στην παραγωγική διαδικασία. Παράλληλα με την εκδήλωση λειτουργούσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τα προϊόντα των ασθενών το οποίο θα διαρκέσει έως τις 23 Δεκεμβρίου 2014.
ladi_ki_elia.jpgΤο παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, κος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση ότι καταπολεμείται με τον πιο πρακτικό τρόπο το ψυχιατρικό στίγμα. Οι ψυχικά ασθενείς δικαιούνται μιας ολιστικής προσέγγισης, που στοχεύει στην πλήρη κοινωνική και επαγγελματική επανένταξή τους, αλλά και στην αξιοποίηση των ξεχωριστών ικανοτήτων τους». Τέλος, συνεχάρη τους διοργανωτές για την εξαιρετική ιδέα «που αποτελεί καλό παράδειγμα για όλους όσους σχεδιάζουν και υλοποιούν πολιτικές στο χώρο της ψυχικής υγείας».

Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!