ΚΕΔΕ: Νίκη της Αυτοδιοίκησης η εξαίρεση των ανταποδοτικών τελών

«Νίκη της Αυτοδιοίκησης και της λογικής» αποτελεί, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, η χθεσινή δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα εξαιρέσει από τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, τα χρήματα που αφορούν τα ανταποδοτικά τέλη.

Ωστόσο, κατά την ΚΕΔΕ, παραμένουν σε εκκρεμότητα πολλά ακόμη ζητήματα, όπως: 

Αυτήν την ώρα, εν όψει της συζήτησης της ΠΝΠ στην Ολομέλεια, δήμαρχοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, ενώ αργότερα στο σημείο θα δώσουν το παρών και δημοτικοί υπάλληλοι. 

Λόγω της κινητοποίησης οι υπηρεσίες των δήμων θα είναι κλειστές από τις 12:00 έως τις 15:00, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες. 

Το προεδρείο της ΚΕΔΕ έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων. 

«Σήμερα αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία ενημέρωσης όλων των πολιτικών αρχηγών και αναμένουμε να οριστεί η συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό, ώστε να ενημερωθούμε υπεύθυνα για την πραγματική διάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πατούλης.

Ακόμη επανέλαβε ότι η Αυτοδιοίκηση είναι διατεθειμένη να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική προσπάθεια.

 


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!