Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Ο γρίφος της Ζωής για το πολιτικό της μέλλον: «Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω»

​Ένα μυστήριο άφησε να πλανάται η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το πολιτικό της μέλλον, εξερχόμενη από την εθιμοτυπική της συνάντηση με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

Η πρόεδρος της Βουλής, έδωσε μια… αινιγματική απάντηση στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής  λέγοντας:

2355154.jpg
«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος».

Θυμίζουμε πως χθες Παρασκευή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην πρώτη προεκλογική συνέντευξη που έδωσε στην Μάρα Ζαχαρέα κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, προανήγγειλε από την μεριά του συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα συμπορευτεί με την πρώην πρόεδρο της Βουλής, διευκρινίζοντας πως «η μορφή της συμπόρευσης σύντομα θα ανακοινωθεί» και εκτιμώντας πως η κυρία Κωνσταντοπούλου θα προσδώσει στην «Λαϊκή Ενότητα».

2355157.jpg

Τι συζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό:

Η πρόεδρος της Βουλής εξερχόμενη της συνάντησης, είπε ότι ενημέρωσε την πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής την προεκλογική περίοδο:

«Από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις που απαιτούνται να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου».

2355159.jpg
Παράλληλα εξήρε την παρουσία της Βασιλικής Θάνου στη θέση της Πρωθυπουργού, λέγοντας πως πρόκειται «για μια γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση για δικαιοσύνη ελευθερία και δημοκρατία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», για να καταλήξει ότι η κυρία Θάνου είχε δώσει πολλαπλώς το παρών σε συνεδριάσεις της Επιτροπής Αληθείας για το Δημόσιο Χρέος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

2355185.jpg
«Η πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου δέχτηκε την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αιτήματος της τελευταίας.

Κατά την συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα και ιδιαιτέρως για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα  σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων».

Η πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής και εδήλωσε ότι εάν και οι λοιπές υποχρεώσεις της το επιτρέψουν, θα παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων».


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας