Ζ. Κωνσταντοπούλου: Θα μάθετε εν ευθέτω χρόνω τα σχέδιά μου

«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις κινήσεις της το επόμενο διάστημα, μετά τη συνάντηση που είχε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου.

Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Επισκέφθηκα την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κυρία Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, προκειμένου αφ’ ενός να την ευχαριστήσω για τη χθεσινή θεσμική ενημέρωση που μου έκανε σε σχέση με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής, αφ’ ετέρου να της ευχηθώ καλή δύναμη και να τη συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων της και, τέλος, να την ενημερώσω σε σχέση με τη λειτουργία της Βουλής στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου».

«Θεσμικά, ως οφείλω, ενημέρωσα την κυρία Πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, στη διαδικασία της προεκλογικής περιόδου και από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες κι εκείνες τις δυνάμεις που απαιτούνται προκειμένου να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου σε όσο διάστημα απομένει στη θητεία μου», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Επεσήμανε επίσης ότι σ’ αυτή την κρίσιμη, πολύ σύντομη, προεκλογική περίοδο, είναι σημαντικό ότι την πρωθυπουργία της χώρας αναλαμβάνει «μία γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση και δράση για Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δημοκρατία και σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει».


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!