Ο.Λ.Τ.Ε.Ε: Λειτουργία Εργαστηριακού Κέντρου – Ε.Κ. Κατερίνης. Δ.Δ.Ε. Πιερίας - Επιστολή προς Δ/ντή Δ/θνσης Δ/ιθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και προς Δήμαρχος Κατερίνης


Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Αθήνα, 5-10-2015
 Αρ. Πρωτ.: 87
ΠΡΟΣ :
κ. Ιωάννη Καζταρίδη
Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
ΚΟΙΝ:
– Δ/νση Επαγγελματικής Εκπ/σης ΥΠ.Π.Ε.Θ.
– Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας
– Ε.Κ. Κατερίνης
– Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Πιερίας
– στα Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Λειτουργία Εργαστηριακού Κέντρου – Ε.Κ. Κατερίνης. Δ.Δ.Ε. Πιερίας
Σχετ:Το με αριθμ. πρωτ. 10476/25-9-2015 έγγραφό σας με θέμα: «Απογραφή και παράδοση 3ης πτέρυγας Ε.Π.Λ. Κατερίνης και σχετικού εξοπλισμού».

Κ. Διευθυντά,
Η ανάγνωση του παραπάνω σχετικού εγγράφου σας προς το Δήμο Κατερίνης με αποδέκτη το Γραφείο Δημάρχου, μας προκάλεσε έκπληξη και προβληματισμό, δημιουργώντας παράλληλα πολλά ερωτηματικά και απορίες.
Στο έγγραφό σας, μετά την προ 2 ημερών συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, με θέμα τη μεταστέγαση του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στην 3η πτέρυγα του κτιριακού συγκροτήματος του πρώην Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Κατερίνης, με την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων μερών, παρακαλείτε το Δήμο Κατερίνης να σας γνωρίσει αν έχει γίνει η προβλεπόμενη από το Ν. 3852/2010 (πρόγραμμα Καλλικράτης) απογραφή του ανωτέρω χώρου, καθώς και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται σε αυτόν (εργαστηριακός εξοπλισμός, μηχανήματα και λοιπή κινητή περιουσία), προκειμένου να διευκολυνθεί, βάση των στοιχείων της απογραφής, η άμεση παράδοση του χώρου και του εξοπλισμού από το Διευθυντή του ΕΚ Κατερίνης κ. Λαζόπουλο, στην κατοχή του οποίου βρίσκονται επί του παρόντος, προς τον αρμόδιο φορέα του Δήμου Κατερίνης. Ακόμη, σε περίπτωση που δεν έχουν απογραφεί τα προπεριγραφόμενα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Κατερίνης εντός των νομίμων προθεσμιών, παρακαλείτε για την άμεση απογραφή τους κατά τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις και τις πρακτικές οδηγίες που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή τους και στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 – 2013», προκειμένου να διευκολυνθεί η παράδοση του χώρου και η άμεση μεταφορά του κείμενου σε αυτόν εξοπλισμού, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη μεταστέγαση του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης στις εγκαταστάσεις αυτές, σκοπός που αποτελεί επιδίωξη και επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και για τον οποίο ένθερμα δεσμεύτηκε η Αρχή του Δήμου με έντονο αίσθημα ευθύνης και αρωγής προς την ευαίσθητη αυτή ομάδα συμπολιτών μας. Ολοκληρώνοντας το έγγραφό σας, παρακαλείτε το Δήμο να επιληφθεί άμεσα του θέματος και παραμένετε στη διάθεσή του για κάθε περαιτέρω ενέργεια.


Διαβάστε την συνέχεια εδώ 



Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Αθήνα, 5-10-2015
 Αρ. Πρωτ.: 88
ΠΡΟΣ :
κ. Σάββα Χιονίδη, Δήμαρχο Κατερίνης

ΚΟΙΝ:
Δ/νση Επαγγελματικής Εκπ/σης ΥΠ.Π.Ε.Θ.
– Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας
    Δ.Δ.Ε. Πιερίας
    Ε.Κ. Κατερίνης
– Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Πιερίας
– στα Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Λειτουργία Εργαστηριακού Κέντρου – Ε.Κ. Κατερίνης.  
Σχετ:
α)Το με αριθμ. πρωτ. 10476/25-9-2015 έγγραφό σας με θέμα: «Απογραφή και παράδοση 3ης πτέρυγας Ε.Π.Λ. Κατερίνης και σχετικού εξοπλισμού».
β) Το με αρ. πρωτ. 87/5-10-2015 έγγραφό μας προς το Δ/ντή της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας με θέμα «Λειτουργία Εργαστηριακού Κέντρου – Ε.Κ. Κατερίνης. Δ.Δ.Ε. Πιερίας»

Κ. Δήμαρχε,
Σας διαβιβάζουμε συνημμένα, προς ενημέρωσή σας, το παραπάνω (β) σχετικό έγγραφό μας προς το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και
σας παρακαλούμε,
να μας γνωρίσετε αν έχουν λάβει τα αρμόδια Όργανα του Δήμου σας, Επιτροπές και Δημοτικό Συμβούλιο, τις σύμφωνες με τις κείμενες διατάξεις προβλεπόμενες Αποφάσεις σχετικά με τη μεταστέγαση του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής στην 3η πτέρυγα του κτιριακού συγκροτήματος του πρώην Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Κατερίνης, αφού προηγηθεί απογραφή και παράδοση του χώρου και του κείμενου σε αυτόν εξοπλισμού, από το Διευθυντή του Ε.Κ. Κατερίνης, στον αρμόδιο Φορέα σας.
Με τις εκ των προτέρων ευχαριστίες μας, στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!