Συνάντηση ΡΕΚΚ και Ένωσης για τα διακαιώματα των παζών



Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                                    E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,  

                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση ΡΕΚΚ και “ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ”

Την Τρίτη, 9 Αυγούστου, στις 8:30μμ στα γραφεία της κανονικά όλα τα δικαιώματα που τους δίνουν οι νόμοι και το ΡΕΚΚ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ΡΕΚΚ και της “Ένωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών”.
Η "Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών" είναι σωματείο του οποίου σκοπός και προσπάθεια είναι η προβολή και προάσπιση των δικαιωμάτων που έχουν οι πεζοί, η μελέτη και η πρόταση συγκεκριμένων δράσεων για τα δικαιώματα αυτά , καθώς και για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών στην πόλη
Αφορμή για αυτή τη συνάντηση είναι τα σοβαρά προβλήματα και οι δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καλαμαριάς στη χρήση των πεζοδρομίων, του πεζόδρομου και άλλων κοινοχρήστων και δημόσιων χώρων.
Σκοπός είναι ο συντονισμός των προσπαθειών των δύο συλλογικοτήτων, ώστε οι πολίτες να ασκούν σε όλους τους δημόσιους και κοινόχρηστους  Ελληνικό Σύνταγμα.
                          
 Καλαμαριά, 6.8.2016
                           Από το Γραφείο Τύπου  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!