Μητσοτάκης: Δεν θα πάω στη ΔΕΘ κοροϊδεύοντας τον κόσμο

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Δεν πρόκειται να πάω στη ΔΕΘ κοροϊδεύοντας τον κόσμο όπως έκανε ο κ. Τσίπρας πριν από δύο χρόνια, παρουσιάζοντας μία εικονική πραγματικότητα ικανοποιώντας κάθε αίτημα κάθε κοινωνικής ομάδος.

Σήμερα δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα και δεν πρόκειται να πέσω σ’ αυτήν την παγίδα», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε IONIAN κατά την περιοδεία του στο νησί της Ζακύνθου.

Και συνέχισε: «Μπορώ να περιγράψω με πολύ μεγάλη σαφήνεια έναν άλλο δρόμο, αναπτυξιακό για τη χώρα. Που θα δίνει έμφαση στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα, στις ιδιωτικές επενδύσεις ως πηγή πλούτου για τη χώρα και ως δυνατότητα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης».

Εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθουργού για την πολιτική της υπερφορολόγησης και χαρακτήρισε παντελώς αναξιόπιστο τον πρωθυπουργό. Άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, μίλησε για τον τουρισμό, την υγεία και το επιχειρείν καθώς και τα ιδιαίτερα προβλήματα του νησιού.

Ακολουθεί το πλήρες video της συνέντευξης του κ. Μητσοτάκη στο IONIAN

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!