Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Βρετανίδα δημοσιογράφος που προκάλεσε σάλο με το μίνι της [video] [φώτο]


Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η παρουσιάστρια του BBC που μετέδιδε τους Ολυμπιακούς αγώνες κολύμβησης Ελεν Σκέλτον λόγω της στυλιστικής της επιλογής.

Με μία κοντή navy φούστα η Σκέλτον τράβηξε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών πάνω της, ενώ οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έκαναν πάρτι στο Twitter. Πολλοί απλά στάθηκαν στην στυλιστική επιλογή αστειευόμενοι, ενώ άλλοι κατηγόρησαν τη δημοσιογράφο τονίζοντας ότι έπρεπε να ντυθεί πιο κόσμια, και άλλοι την υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι απλά δείχνει καυτή, αλλά κάνει σωστά τη δουλειά της.

Η ίδια δημοσιογράφος πάντως έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 όπου κατά τη διάρκεια της παρέλασης τής σηκώθηκε από τον αέρα η -και πάλι- μίνι φούστα που φορούσε. Με μία γρήγορη κίνηση, και με απόλυτο επαγγελματισμό η Σκέλτον την επανέφερε στη θέση της και συνέχισε τη δουλειά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Σκέλτον έχει τρέξει στον 78 μίλια στον ultra μαραθώνιο της Νάμπια, έχει κάνε καγιάκ σε όλο το μήκος του Αμαζόνιου και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο Νότιο Πόλο με ποδήλατο.


Φωτογραφίες: Daily Mail

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!