1ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Μαθητικής Νεολαίας, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, πλ. Μετεώρων, διοργάνωση ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ


«1ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 
Διοργάνωση  ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ
( Ένωση Πολιτών Μετεώρα - Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Dο  -Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους –Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΓ.Ι.Θεολόγος -Χορευτικός ΣύλλογοςSport & Dance - Α.Π.Σ. Μουσικοκινητικης και αυτοάμυναςKaratekinds Παναγία  - Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης Μετεωρίτες –Αθλητικός Ποδοσφαιρικός ΣύλλογοςEΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ) 
Χορός, μουσική, θέατρο, διαγωνισμούς, ζωγραφική,  graffiti , πειράματα Φυσικής – Χημείας, ενημέρωση για θέματα πολιτικής προστασίας, ενημέρωση  από τον ψυχολόγο  
κύριο Βαγγέλη Κανταρτζή , ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή – σχολικό ψυχολόγο , με μεγάλο έργο στα σχολικά ιδρύματα των τοπικών δήμων και επί χρόνων ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα εκφοβισμός  “bullyihg  και η ψυχολογία των παιδιών, θα δοθούν  πολλά δώρα ετήσιες υποτροφίες οι οποίες είναι ευγενική προσφορά φροντιστηρίων ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, , καθώς και από Αθλητικούς, Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς της περιοχής.
Θα γίνει και συγκέντρωση σχολικού υλικού (με την υποστήριξη της εκκλησιάς)  για τους  συνάνθρωπους μας που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα
Σας περιμένουμε!





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!