Σταματά για δέκα χρόνια τις περιοδείες η Αντέλ

Η Αντέλ βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας της και η ανακοίνωση ότι προτίθεται να σταματήσει τις περιοδείες της, όχι για ένα, ούτε για δύο, αλλά για δέκα ολόκληρα χρόνια προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια απογοήτευσης από τα εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Τι την οδήγησε όμως σε μια τέτοια απόφαση;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun», η βρετανίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να είναι μαμά πλήρους απασχόλησης για τον γιο της, Άντζελο, παράλληλα όμως σκέφτεται να αρχίσει μια νέα ζωή στις ΗΠΑ και να κάνει εμφανίσεις μόνο στο Λας Βέγκας.

Πηγή από το μουσικό της περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Άντζελο είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για την Αντέλ. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της. Τον έφερνε παντού μαζί της σε περιοδείες, αλλά καθώς ξεκινάει το σχολείο τον επόμενο χρόνο, δεν θα μπορεί να είναι μαζί της πια. Η Αντέλ δεν θέλει να χάσει ούτε μια στιγμή από το μεγάλωμα του Άντζελο και είναι μια εύκολη απόφαση γι’ αυτή να σταματήσει τις περιοδείες για εκείνον».

«Αυτή τη στιγμή λέει ότι δεν θα κάνει άλλη τεράστια παγκόσμια περιοδεία, όπως η τελευταία, για δέκα χρόνια» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, η Αντέλ είπε σε θαυμαστές της στη Φιλαδέλφεια: «Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζετε αυτό, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου ως μια καλλιτέχνη περιοδείας. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις περιοδείες, αφού είμαι μια “σπιτόγατα”».


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!