Μπουτάρης: Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη την επιστράτευση των εργαζομένων στις συγκοινωνίες


Στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» μίλησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Στην επικοινωνία του ο δήμαρχος αποκάλυψε πως θα ζητήσει από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, την επιστράτευση των εργαζομένων των Αστικών Συγκοινωνιών της συμρψτεύουσας.
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως ήδη από πρωί προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό αλλά και με την γενική γραμματέα του ΥΠΟΜΕΔΙ, Πέτη Πέρκα.
«Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι τους χρωστούν λεφτά αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι εάν υπήρχαν και άλλες αστικές συγκοινωνίες θα ήταν αλλιώς, αλλά αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικά», σχολίασε ο κ. Μπουτάρης, ενώ επεσήμανε πως η σύμβαση μεταξύ πολιτείας και ΟΑΣΘ είναι απαράδεκτη για χίλιους λόγους. «Ο κύριος και μοναδικός λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύμβαση χωρίς να συμμετέχει ο δήμος με κυρίαρχο ρόλο. Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη, επιστράτευση, όσο βαριά και αν ακούγεται η λέξη» διεμήνυσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης ενώ κατέληξε, τέλος, πρέπει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ να αντιληφθούν ότι καθήκον τους είναι να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!