Κουμουτσάκος: Το μαύρο και το ψέμα του Τσίπρα προκαλεί αγανάκτηση

Συνοψίζοντας ο Γιώργος Κουμουτσάκος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου για τις τηλεοπτικές άδειες για τα οποία μίλησε ο υπουργός Άμυνας και κάνει πως δεν ακούει ο κ.Τσιπρας, το μαύρο στα κανάλια που θα κλείσουν, το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς ένας στους δυο χρωστάει και γίνονται 800 κατασχέσεις την ημέρα. Οι πολίτες κόβουν πια και απο τις βασικές τους ανάγκες και όλα αυτα πριν ολοκληρωθούν οι περικοπες συντάξεων και πριν πληρωθούν οι φόροι, φόροι, φόροι του επόμενου διαστήματος.  Μαύρο στην αλήθεια».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας με έμφαση ότι «λέει ψέματα πριν ακόμα μιλήσει» για να δώσει το λόγο στο βίντεο της ΝΔ με τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ το 2014.

«Αυτά ήταν μόνο μερικά από αυτά που έχει υποσχεθεί. Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Τα ψέματα του θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχουν ενταφιαστεί σε τόνους ψευδών», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσακος. Παράλληλα σημείωσε ότι «η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτακης παρουσιάζοντας οδικό άξονα εξόδου της χώρας από την κρίση» στη φετινή ΔΕΘ.

Σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο Γιώργος Κουμουτσάκος επέμεινε ότι για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών «έχει σηκωθεί βοή στην κοινωνία και η ΝΔ ζητά, αφού κατατεθούν τα πόθεν έσχες των προσωρινών υπερθεματιστών, να δημοσιοποιηθούν», προσθέτοντας μάλιστα ότι «η ολοκληρωτική αντιμετώπιση να έχεις έναν υπουργό ο οποίος ορίζει τον αριθμό των καναλιών δεν οδηγεί πουθενά. Τώρα συνειδητοποιούν σε ποια αταξία, νομική, πολιτική και ηθική έχουν περιέλθει». Ερωτηθείς για το βασικό μέτοχο ο εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε ότι «ο αγώνας που δόθηκε από τη ΝΔ δεν έχει τελειώσει, αυτή η θέση μας παραμένει».

Τέλος ο Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατέληξε: «Κοινή λογική χρειάζεται η οικονομία για να ξαναπάρει μπροστά και δεν μπορεί να τη βρει μια κυβέρνηση τελματωμένη στην ιδεοληψία της».


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!