Ειρήνη Μίτσιου: Αποχώρηση απο την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου


Μεγάλο τμήμα της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, όπως και ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας, εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της οικονομικής κρίσης. Παρόλα αυτά ενάμιση χρόνο μετά ΔΕΝ έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα επίλυσης. Αντιθέτως βιώνουμε επιδείνωση των μεγάλων προβλημάτων της οικονομικής ύφεσης, των εθνικών θεμάτων, του προσφυγικού και της ανεργίας.
Λόγω τραγικής διάψευσης των υποσχέσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των προσδοκιών των συμπολιτών και συνδημοτών μας, αποχωρώ από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου και κατ’ επέκταση από την Δημοτική Παράταξη "Αλληλεγγύη - Ανατροπή" που ο συγκεκριμένος κομματικός φορέας στηρίζει στον Δήμο Ωραιοκάστρου, όπου μάλιστα η ευθύνη μου είναι μεγαλύτερη αφότου οι συνδημότες μου μού έδωσαν την πρωτιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Ειρήνη Μήτσιου
Δημότης − Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!