Χωρίζουν πριν τον... γάμο ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι;

Οι επιτροπές των δύο κομμάτων μπορεί να τα συμφώνησαν, οι δηλώσεις όμως πάνε κι έρχονται από τα ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων και δεν μοιάζουν αισιόδοξες για το μέλλον του εγχειρήματος συγκόλλησης και ενιαιοποίησης της “Κεντροαριστεράς”.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση του Ποταμιού είναι να γίνει μια ακόμη συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, ώστε να λυθούν τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λυθούν κιόλας, καθώς δεν είναι απίθανο η συνάντηση να καταλήξει ακόμα και στην αναγγελία του χωρισμού, πριν καν τελεστεί ο... γάμος.

Την «πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού για συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, όποια από τις επόμενες μέρες επιλέξουν, διαβίβασε ο γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Παντελής Αβραμίδης, στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Στόχος είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ένα "νέο Κίνημα", πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου, με κοινή συνέντευξη Τύπου της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!