Θεοδωράκης: Να έρθει στη Βουλή το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής

Η Ελλάδα θα πηγαίνει «από χρεοκοπία σε χρεοκοπία» και από «μνημόνιο σε μνημόνιο», αν δεν γίνουν μεγάλες αλλαγές, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να δοθεί στη Βουλή το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής. «Ακούγονται πολλά για το ρόλο τη τράπεζας Αττικής, η οποία μπορεί να παίζει σήμερα το ρόλο που έπαιζε μια άλλη τράπεζα στο παρελθόν, την εποχή του Κοσκωτά. Ζητάμε λοιπόν από τον κ. Στουρνάρα και την Τράπεζα της Ελλάδας να στείλει το πόρισμα στη Βουλή, να δούμε λοιπόν και ποιοι είναι οι φίλοι του νέου καθεστώτος που συνεχίζουν να παίρνουν θαλασσοδάνεια», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ενδιαφέρεται να εγκαθιδρύσει ένα κομματικό κράτος και επέρριψε ευθύνες στη ΝΔ  για τις σπατάλες στο δημόσιο.

«Μετά τις εκλογές η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση μεγάλων αλλαγών και νέων προσώπων. Αν ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα, τότε θα πηγαίνουμε από μνημόνιο σε μνημόνιο και από χρεοκοπία σε χρεοκοπία», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη συνεργασία του με την Φώφη Γεννηματά, σχολίασε «Δεν υπάρχει κάτι να σπάσουμε ή να διατηρήσουμε. Κάναμε διάλογο κι εκείνη αποχώρησε. Νομίζω ότι τη συμβουλεύουν λάθος».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!