Εκδήλωση της Greenpeace, Solar Ride 2016 (Thessaloniki), Κυριακή 18/9/2016Την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη, φόρεσε το καπέλο σου, πάρε το ποδήλατό σου και φύγαμε για Solar Ride!
Για άλλη μια χρονιά, διοργανώνουμε το Solar Ride, μία ποδηλατοδράση αφιερωμένη στον σπουδαιότερο και ανεξάντλητο φυσικό πόρο που έχει η χώρα μας: τον ήλιο. Γιατί κάθε νοικοκυριό μπορεί και πρέπει να στραφεί στην καθαρή και δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο, και ιδιαίτερα στη χώρα μας, όπου στο μεγαλύτερο τμήμα της η ηλιοφάνεια διαρκεί περισσότερες απο 2.700 ώρες το χρόνο!
Φέτος το Solar Ride επιστρέφει, στο πλαίσιο του 6ου Greenwave Festival Θεσσαλονίκης! Φέρε κι εσύ τους φίλους και την οικογένειά σου, και έλα να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό μαζί στο κέντρο της πόλης με τους εθελοντές της Greenpeace. Η ποδηλατοδράση μας θα ξεκινήσει απο το Δημοτικό Πάρκο στις 11 π.μ. στο χώρο του Greenwave Festival και θα περάσει από κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Σε περιμένουμε λοιπόν με το ποδήλατό σου για να προωθήσουμε το δικό μας μήνυμα για καθαρή ενέργεια από τον ήλιο!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!