Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Snapchat: H εταιρία άλλαξε όνομα και ανακοίνωσε τα spectacles

Το Snapchat προχώρησε στην ανακοίνωση σημαντικών αλλαγών, μια από τις οποίες είναι η αλλαγή ονόματος της εταιρείας που μετατρέπεται σε Snap Inc. Ο λόγος της αλλαγής ονόματος είναι επειδή θέλει να δείξει ότι θέλει να επεκταθεί πέρα από το messaging app.

Η εφαρμογή συνεχίζει να κρατά το όνομα Snapchat ενώ ανακοινώθηκε και το πρώτο hardware της Snap Inc., που είναι τα Spectacles. Πρόκειται για ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, όπου στην δεξιά πλευρά είναι τοποθετημένη μια κάμερα και στην αριστερή πλευρά ανάβει ένα φως για να ειδοποιεί τους ανθρώπους γύρω ότι η κάμερα καταγράφει.

Πατώντας το κουμπί μπορείς να καταγράψεις video 10 δευτερολέπτων και κάθε φορά που πατιέται το κουμπί γράφει από ένα video 10″. Πατώντας 3 φορές έχεις maximum εγγραφή 30 δευτερολέπτων. Η μπαταρία δίνει διάρκεια μιας ημέρας ενώ η θήκη που λειτουργεί και ως ασύρματος φορτιστής, μπορεί να φορτίσει τα γυαλιά έως και 4 φορές.

Η τιμή των Spectacles θα είναι στα 129.99 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, πετρόλ και κοραλί. Ο Evan Spiegel, CEO της Snap, ανέφερε ότι τα Spectacles είναι διαφορετικά από το να χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού, οι χρήστες θα έχουν και τα δυο τους χέρια ελεύθερα ενώ χρησιμοποιείται ευρύτερος φακός 115 μοιρών. Τα video μπορούν να αποσταλούν ασύρματα στο κινητό και να γίνει διαμοιρασμός στα social media.

Η επίσημη διάθεση μπορεί να ξεκινήσει την περίοδο των γιορτών.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας