Θύμα διαρρηκτών ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός

Άγνωστοι δράστες κατάφεραν και εισήλθαν από την μπαλκονόπορτα στην πίσω πλευρά του σπιτιού στου Παπάγου και συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο και στη συνέχεια εντόπισαν και αφαίρεσαν από το σπίτι του μεγάλου ζωγράφου ένα χρηματοκιβώτιο που είχε κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, δίχως να γίνουν από κανέναν αντιληπτοί. Ο Αλέκος Φασιανός ευτυχώς έλειπε από το σπίτι του, όταν έγινε η διάρρηξη η οποία έγινε αντιληπτή από τον ίδιο όταν επέστρεψε σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ασφάλεια ερευνά σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει σπείρα διαρρηκτών που έχει ενδεχομένως εκ των έσω πληροφόρηση για διάσημους και τι ακριβώς έχουν στα σπίτια τους, καθώς στην έχουν προηγηθεί μία διάρρηξη στου Παπάγου σε βάρος δημοσιογράφου, στην Εκάλη σε βάρος της τραγουδίστρια Άννας Βίσση και μία ληστεία σε βάρος του συνθέτη Τόνυ Μαυρίδη στην Άνω Γλυφάδα.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!