Ε.. ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΑΙ!! Πόνημα Σκωπτικόν του Παντελεήμονως Κ. Κοσμίδη


Η εικόνα αναδημοσιεύεται από το http://www.tokoulouri.com/culture/tv-laces/

Ε.. ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΑΙ!!

Πόνημα Σκωπτικόν του Παντελεήμονως Κ. Κοσμίδη
Δημότου Ωραιοκάστρου και εν γένει επί γης ειρήνη και εν αθρώποις ευδοκία

Κάποιες σκέψεις αφιερωμένες σε ορισμένους εκ των συμπατριωτών μου, με αφετηρία τα μικρά ανήλικα προσφυγάκια, έξω από τα ελληνικά σχολεία.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ:
·         Όταν την πέφτεις στην τηλεόραση και παίζει τίποτε ταινίες εποχής με τους καημένους τους μαύρους σκλάβους στον Αμερικάνικο Νότο να μαζεύουν μπαμπάκι, και δείχνει πώς τους ταλαιπωρούσαν τα λευκά αφεντικά τους, τους στενοχωριέσαι πολύ και λιγώνεσαι για γλυκό.

·         Ενδεχομένως είσαι εσύ ο Ξένος. Πχ, δουλεύεις κάπου στην Ευρωζώνη, μακριά από την ελληνική μαύρη τρύπα της οικονομίας. ¨Η είσαι συνάδελφος μηχανικός σε καμιά μουσουλμανία της Μέσης Ανατολής, τύπου Τζέντα, Ντουμπάϊ, Κατάρ, Μπαχρέϊν, κλπ. Έχω περάσει και εγώ από εκεί, και σε καταλαβαίνω.

·         Ή επειδή πήγες και είδες το παιδί σου εκεί που σπουδάζει εις την πολιτισμένη Αλλοδαπήν, και δεν σε πολυενόχλησε που εκεί είναι μαζί όλοι ένα τσούρμο στο Πανεπιστήμιο και στην Κοινωνία, άσπροι, μαύροι, κίτρινοι. Λίγο πριν πάρεις την πτήση της επιστροφής, του’ πες μάλιστα με πόνο ψυχής, «αν μπορείς να σκαλώσεις πουθενά εδώ, μείνε βρε παιδί μου! Εδώ έχουν σύστημα. Δεν είμαστε τόπος εμείς εκεί κάτω».

·         Δεν σε χαλάει η φθήνια. Ψωνίζεις από το Jumbo που τα’ χει όλα κινέζικα, και τα παίρνεις μπιρ παρά. Δεν έχεις δηλαδή γενικώς πρόβλημα που το ΧΡΗΜΑ και τα ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ κυκλοφορούν ελεύθερα από χώρα σε χώρα στον πλανήτη. Τώρα αν αρχίζουν και κυκλοφορούν και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, το πράγμα αλλάζει..

ΔΕΝ ΠΑΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ:
·         ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ, να μπουν σε ελληνικό σχολείο τα ξένα κουρελόπαιδα, έστω και αφού σχολάσουν τα δικά σου; Ε, αυτό όχι!! Ποιος ξέρει τι κουβαλάνε..

·         Αν μάθεις ότι τα εμβολιάσανε για να μην κουβαλάνε αρρώστιες, , τότε είναι ακόμη μεγαλύτερο το κακό. Πρέπει πρώτα να χτιστούν άλλα τόσα σχολεία για τα δικά μας παιδιά, να προσληφθούν άλλοι τόσοι δάσκαλοι και γιατροί, κέντρα υγείας να φυτρώσουν παντού, να βρούμε δουλειά όλοι οι Έλληνες με μισθούς Ελβετίας! Αφού γίνουν αυτά, έ τότε ίσως να δώσουμε κάνα φράγκο για εμβόλια και να ενδιαφερθούμε για τα ξένα κουρελόπαιδα. Πρώτα ο Έλληνας βρε αδελφέ!! Αλληλεγγύη ρε! Τι δεν καταλαβαίνεις;;

·         Αν τυχόν πάλι ακούσεις ότι τα λεφτά δεν τα βάζει το ελληνικό Κράτος, αλλά είναι τίποτε Ηνωμένα Έθνη από πίσω, και ότι διοχετεύονται πόροι στη χώρα ειδικά για κάλυψη τέτοιων δαπανών για τους πρόσφυγες.. Εκεί πια γίνεσαι έξω φρενών!! Αμέσως το βλέπεις μπροστά σου το σχέδιο του Σόρρος, και πώς οι ντόπιοι και ξένοι ανθέλληνες το υλοποιούν κατά γράμμα. Σίγουρα πράγματα!! Είμαστε ως έθνος θύμα οργανωμένου σχεδίου αφανισμού μας. Αν ήταν εντάξει αυτοί εκεί έξω, σε ΕΜΑΣ έπρεπε να δίνουν τα λεφτά! Στο κάτω κάτω, τα αξίζουμε!! Μπορεί τώρα να κωλυόμαστε ολίγον, αλλά σας δώσαμε ή δε σας δώσαμε κύριοι κουτόφραγκοι τα φώτα του πολιτισμού από αρχαιότητος;; Γιατί να ξοδεύονται τα φράγκα για ξένα κουρελόπαιδα, ε;; Θες μεγαλύτερη απόδειξη ότι θέλουν να μας αφανίσουν;

Και τέλος βρε αδελφέ ας αφήσουμε τις μετριοφροσύνες, και ας το παραδεχθούμε ανοιχτά: Δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια. Εμείς είμαστε Έθνος Περιούσιον, και κληρονομούμε μέσω του DNA μας, στο γενετικό μας κώδικα δηλαδή, αρχαία μεγαλεία και πολιτισμό. Βέβαια, τέτοιο πολιτισμό που να κληρονομείται γενετικώς, δηλαδή να περνάει έτσι απλά από τα κάκαλα του πατρός στον υιό, μόνο εμείς διατεινόμαστε με περηφάνια ότι έχουμε. Αυτός ο πολιτισμός, που ισχυρίζεται ότι για να αποκτηθεί δεν χρειάζεται παιδεία, ούτε υγιή κοινωνικοποίηση και σεβασμό προς το συνάνθρωπο, και που είναι δομικά προκατειλημμένος προς την διανόηση γενικώς (εξ ου και ο αειθαλής trendy χαρακτηρισμός «κουλτουριάριδες»), είναι ένας πραγματικά μοναδικός «Μ»πολιτισμός.

Γίνεται, τόσο «Μ»πολιτισμένοι που’μαστε, να μας λεν και ρατσιστές από πάνω;; 

Δεν γίνεται!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!