Γιατί διστάζει ο Πασκουάλ να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας που εξετάζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για την περίπτωσή του.

Οι πράσινοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Καταλανό τεχνικό, όμως όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται - τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον- διστακτικός.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «encestando.es», ο Πασκουάλ επιθυμεί ένα σταθερό πλάνο  που θα διαρκέσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπορέσει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την φιλοσοφία του.

Τον έμπειρο τεχνικό προβληματίζουν επίσης οι συχνές αλλαγές προπονητών στον πάγκο του «τριφυλλιού» καθώς μετά τη φυγή του Ομπράντοβιτς το 2012 η ομάδα αλλάζει τεχνική ηγεσία πολύ συχνά.

Συν τοις άλλοις ο Πασκουάλ θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ του, εκτιμώντας οτι πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 1-2 σημαντικές προσθήκες. Εξάλλου, όπως έγραψε νωρίτερα το SentraGoal.gr, υπάρχει και το εξής... κώλυμα που σχετίζεται με τους «μπλαουγκράνα» και δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την περίπτωσή του.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε, η περίπτωση του Πίνι Γκέρσον απομακρύνθηκε πολύ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ναι μεν υπάρχει εκτίμηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς το πρόσωπό του Ισραηλινού τεχνικού, ωστόσο οι πράσινοι θεωρούν οτι η περίπτωση του εμπεριέχει ρίσκο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε και η περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη που τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλή δουλειά στον Άρη, με τον τεχνικός των κίτρινων ωστόσο να παρουσιάζεται αρνητικός στο να πει το «ναι» επικαλούμενος το συμβόλαιο που τον δένει με τους Θεσσαλονικείς.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!