Ευκαρπία: ΤΙΤΑΝ - Παράπονα για συμβάν με θόρυβο και ¨ύποπτο¨ νέφος [φώτο]



Ευκαρπία: ΤΙΤΑΝ - Παράπονα  για συμβάν με θόρυβο και  ¨ύποπτο¨ νέφος

Έντονα παράπονα εξέφρασαν πολίτες  με δημοσιεύσεις στο facebook  και διαμαρτυρίες στη δημοτική αρχή για το χθεσινό συμβάν στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία.
Σύμφωνα με τους πολίτες, γύρω στις 1 παρά τέταρτο , μετά τα μεσάνυχτα προς τα ξημερώματα της Τρίτης, άρχισε να ακούγεται από τη μεριά του εργοστασίου πολύ δυνατός θόρυβος ο οποίος συνοδευόταν από ένα ¨ύποπτο¨ νέφος το οποίο διασκορπιζόταν με κατεύθυνση από το ΤΙΤΑΝ προς τη μεριά της Ευκαρπίας .
Όπως ισχυρίστηκαν οι πολίτες το νέφος αυτό πήγαζε μέσα από το ΤΙΤΑΝ και διασκορπίστηκε στο ύψος των νεκροταφείων και του γυμναστηρίου Ευκαρπίας μέχρι τους Ανθόκηπους και τα έπιπλα Μαρμαρίδη.
Αυτό διήρκεσε 10-15 λεπτά και σταμάτησε γύρω στις 1 τόσο ο θόρυβος όσο και το νέφος ταυτόχρονα. Το νέφος αφού έφτασε μέχρι το ύψος Ανθοκήπων διαλύθηκε.
Όπως  ισχυρίζονται οι πολίτες αυτό έχει ξανασυμβεί  αρκετές φορές και δηλώνουν την ανησυχία τους. Μάλιστα τονίζουν , ότι καλά είναι τα γκράφιτι και τα βαψίματα που έκανε ο ΤΙΤΑΝ για να ομορφύνει, αλλά η φασαρία και τα νέφη συνεχίζονται δυστυχώς.
Μένει να δοθούν λοιπόν απαντήσεις από τη μεριά του εργοστασίου, αλλά και από τη δημοτική αρχή, να προβεί σε κάποια διαμαρτυρία ή έλεγχο για το συμβάν.  
Αυτό το συμβάν έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών στη Δυτική Θεσσαλονίκη με τις αντιδράσεις γονιών στο Κορδελιό – Εύοσμο για το περιβάλλον της περιοχής.  (δείτε εδώ)





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!