Βορειοκορεάτης γιατρός αποκαλύπτει: 130 επιστήμονες δίνουν αγώνα για να κρατήσουν στη ζωή τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 130 επιστήμονες που δίνουν αγώνα για να παρατείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν αποκάλυψε, σε συνέντευξή του, Βορειοκορεάτης γιατρός, ο οποίος έχει φύγει από τη χώρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον γιατρό Hyeong-soo Kim, το μυστηριώδες Ινστιτούτο Μακροζωίας στη Βόρεια Κορέα, στο οποίο εργαζόταν κατά το παρελθόν, είχε μοναδικό σκοπό να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του Βορειοκοράτη ηγέτη, ο οποίος είναι γνωστό ότι διάγει έναν εντελώς ανθυγιεινό βίο, καταναλώνοντας τεράστια γεύματα, την ώρα που είναι αναγκασμένος να δίνει διαρκή μάχη με τις καρδιαγγειακές παθήσης και τον διαβήτη.

Το Ινστιτούτο υποτίθεται ότι θα ασχολείτο με τη μελέτη της παχυσαρκίας και σε άλλα άτομα, κάτι που είναι αδύνατο, όμως, σε μια χώρα που είναι ανίκανη να ταΐσει τον πληθυσμό της. Ετσι, οι επιστήμονες ήταν αναγκασμένοι να «κατασκοπεύουν» παχύσαρκους ξένους πολίτες. 

Ο πρώην ερευνητής, που διέφυγε από τη Βόρεια Κορέα το 2009, εργαζόταν στο Ινστιτούτο όταν στην εξουσία βρισκόταν ακόμη ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Οπως λέει ο ίδιος, το Ινστιτούτο φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, ενώ περιβάλλεται από ηλεκτροφόρο τοίχο ύψους τεσσάρων μέτρων.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!