Σοκ! Ηλικιωμένος έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του «Αλεξάνδρα»

Από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» έπεσε ένας ηλικιωμένος το πρωί της Παρασκευής (11/11) με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αν λατρεύετε να ατενίζετε τον έναστρο ουρανό ή απλά επιθυμείτε να γίνετε μάρτυρας ενός μοναδικού θεάματος, παρόμοιο του οποίου δεν…
Μπορεί το βίντεο του BBC από τη σειρά «Planet Earth» με τη μάχη επιβίωσης ενός ιγκουάνα από δεκάδες φίδια να…
Σάλο έχουν προκαλέσει στο Χόλιγουντ, και όχι μόνο, οι «καυτές» αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις ερμητικά κλειστές…
Πριν από δέκα χρόνια το BBC πρόβαλλε για πρώτη φορά τη σειρά «Πλανήτης Γη», (Planet Earth), την πιο «έντονη» σειρά…
Έτσι διατηρεί το σώμα της σε φόρμα. 
Έχουν γίνει ήδη οι καλύτεροι φίλοι!
Τι θέλει και έχει στήλη με τα νούμερα τηλεθέασης η Κατερίνα Καινούργιου, αφού πικραίνεται και γίνεται έξαλλη!
Υπό αμφισβήτηση θέτει νέα έρευνα την πεποίθηση ότι η παιδική παχυσαρκία είναι μόνο θέμα πολύ φαγητού και σωματικής αδράνειας.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, καθώς μπροστά στα μάτια τους είδαν τον άτυχο ηλικιωμένο να πηγαίνει να καθίσει δίπλα σε μισάνοιχτο παράθυρο και ξαφνικά να βρίσκεται στο κενό.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν έχει βρεθεί ποιον συνόδευε στο νοσοκομείο, καθώς στον πέμπτο όροφο βρίσκεται η μαιευτική κλινική.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες σχετικά με το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ακούσια πτώση.
Η ταυτότητα του ηλικιωμένου δεν έχει γίνει γνωστή.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!