Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Χαμός σε Εξεταστική: Κλείνει η λίστα μαρτύρων – Αποχώρησε ο Καμμένος!

Τίτλους τέλους με… διαδικασίες εξπρές φαίνεται πως θα βάλει η Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Σε μία επεισοδιακή συνεδρίαση, κατά την οποία αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο Δημήτρης Καμμένος, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε να μπει πρόωρο τέλος στις εξετάσεις μαρτύρων!

Συγκεκριμένα, με οριακή πλειοψηφία 11 (οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) έναντι 10 (όλοι οι υπόλοιποι, αποφασίστηκε να μην ακουστούν στην Επιτροπή οι πρώην εκδότες της «Ελευθεροτυπίας» Μάνια Τεγοπούλου και Χάρης Οικονομόπουλος, ο δημοσιογράφος Άρης Δαβαράκης που έχει καταγγείλει ότι το site του χρηματοδοτήθηκε από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο Κώστας Γιαννίκος του Alter αλλά και τρεις ακόμα μάρτυρες (τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο και δύο ορκωτούς λογιστές) σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Η στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήδη ο όγκος από τα πρακτικά των μέχρι σήμερα καταθέσεων είναι τεράστιος και πως τελειώνει η παράταση που έχει δοθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Μάλιστα, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης επεσήμαναν πως μπορεί αν ζητηθεί και νέα παράταση από την Ολομέλεια και να μην υπάρξει πρόβλημα.

Κάπως έτσι, η Επιτροπή μπήκε και επίσημα σε διαδικασία σύνταξης πορίσματος, με τον πρόεδρο της Αντώνη Μπαλωμενάκη, πάντως, να αφήνει ανοικτό παράθυρο για κλήση και νέων μαρτύρων εάν κάτι τέτοιο από το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη που ερεύνησε τα οικονομικά των κομμάτων αλλά τέθηκε στο αρχείο.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας