Επιστημονική Ημερίδα στη ΓΕΝΕΣΙΣ «Χημειοπροφύλαξη και Προφυλακτική Χορήγηση Αντιπηκτικής Αγωγής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστημονική Ημερίδα στη ΓΕΝΕΣΙΣ
«Χημειοπροφύλαξη και Προφυλακτική Χορήγηση Αντιπηκτικής Αγωγής»

Η ΓΕΝΕΣΙΣ, η μεγαλύτερη μαιευτική-γυναικολογική Κλινική στη Β. Ελλάδα, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Χημειοπροφύλαξη και Προφυλακτική Χορήγηση Αντιπηκτικής Αγωγής», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στις 9.30 π.μ., στην αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ.
Στην ημερίδα θα παρευρεθούν, ως ομιλητές και σχολιαστές, διακεκριμένοι επιστήμονες – ιατροί, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη χημειοπροφύλαξη και την αντιπηκτική αγωγή.
Η ΓΕΝΕΣΙΣ, μέλος του ομίλου EUROMEDICA, συνεχίζει να πρωτοπορεί στον ιδιωτικό κλάδο της Υγείας, κάνοντας πράξη τη δέσμευση για διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην ιατρική. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής και του κορυφαίου επιστημονικού προσωπικού, είναι που φέρνει, εδώ 12 χρόνια, τη ΓΕΝΕΣΙΣ στην πρώτη θέση, μεταξύ των μαιευτικών-γυναικολογικών κλινικών στη Β. Ελλάδα..     
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!