Μήνυση Κατά των Ελληνικών Πετρελαίων κατέθεσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

30/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυση Κατά των Ελληνικών Πετρελαίων κατέθεσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου


            Μήνυση κατά των Ελληνικών Πετρελαίων κατέθεσε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας με αφορμή την εμφάνιση  πυκνού μαύρου καπνού, προερχόμενου από τον πυρσό των εγκαταστάσεων των Ελληνικών Πετρελαίων.
            Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δροσιά Δημητρίου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα περιβάλλοντος κ. Βασίλη Τσακαλίδη προσήλθε στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας το φαινόμενο και ζητώντας να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να  τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των ΕΛΠΕ.   
            “Φτάνει πια! Τα όρια της υπομονής και της ανοχής μας έχουν εξαντληθεί! Μετά τα συνεχή επεισόδια δυσοσμίας που έχουν κατακλείσει την ατμόσφαιρα του δήμου μας τους τελευταίους μήνες εκτινάσσοντας τα επίπεδα δυσφορίας του τοπικού πληθυσμού, βρεθήκαμε ενώπιον μιας ακόμη δραματικής κατάστασης με τα μαύρα σύννεφα καπνού να έχουν καλύψει τον ουρανό του δήμου μας. Καλώ όλους τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν εδώ και τώρα αυτού του τόσου σοβαρού ζητήματος που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, την οποία έχω καθήκον να προασπίζομαι” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!