Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 16 μονάδων για τη Ν.Δ.

Προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 32%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 16%. Σε προηγούμενη έρευνα του ΠΑΜΑΚ, η Ν.Δ. συγκέντρωνε 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ 15%.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

Στην ερώτηση «ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 36%, έναντι 19,5% του Αλ. Τσίπρα. «Κανένας» απάντησε το 41%.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31%, δεύτερη η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 27,5% και τρίτος ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 22,5%. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 22%, ο Βασίλης Λεβέντης με 21%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 20,5% και η Φώφη Γεννηματά με 20%. Πάντως, για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, η πλειονότητα των ερωτηθέντων διατηρεί αρνητική εντύπωση. 

Στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. προηγείται με προηγείται με διαφορά 58,5 ποσοστιαίων μονάδων, 70,5% έναντι 12% του ΣΥΡΙΖΑ. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!