Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο στο δήμο Παύλου Μελά. Τι γίνεται στους δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, Νεάπολης Συκεών, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων - Μενεμένης


ρεπορτάζ avatonpress.gr   (συνεχή ενημέρωση)

Τι γίνεται στο νομό Θεσσαλονίκης σχετικά με την λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του avatonpress.gr  και σε επικοινωνία που είχαμε με ορισμένους  δήμους του ν. Θεσσαλονίκης, υπάρχουν οι παρακάτω ενημερώσεις:

Στο δήμο Παύλου Μελά η  ανακοίνωση που βγήκε μόλις πριν λίγο αναφέρει: 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ:

Όλα τα σχολεία (Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
) του δήμου Παύλου Μελά αύριο 9 Ιανουαρίου 2017 θα είναι κλειστά με απόφαση Δημάρχου για να προετοιμαστούν καλύτερα οι χώροι για την ασφάλεια και θέρμανση των μαθητών (αλάτια, έλεγχος υδραυλικών, καλοριφέρ κλπ).
Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν κανονικά για να ενημερώνουν τους γονείς και να συνεργαστούν με τα συνεργεία του δήμου μας.

Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 9/1/2017 (ενημέρωση 14.15 μμ). Δείτε ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωση.

Στο δήμο Ωραιοκάστρου η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι τα σχολέια θα έιναι ανοιχτά εκτός από ορισμένα. Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση 

Στο δήμο Νεάπολης Συκεών η διοίκηση με ανακοίνωσή της αναφέρει οτι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά άυριο Δευτέρα 9/1/2017. Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση

Στο δήμο Δέλτα βγήκε ανακοίνωση ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας για τους μαθητές. Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν κανονικά. Οι παιδικοί σταθμοί θα είναι ανοιχτοί. (νεώτερη ενημέρωση 15:00). Δείτε εδώ την ανακοίνωση:

Κλειστά λόγω παγετού τα σχολεία του Δήμου Δέλτα τη Δευτέρα 9/1

Ανακοινώνεται ότι λόγω του παγετού των τελευταίων ημερών που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δέλτα. Αύριο, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης  η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων.
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν της ενημέρωσης εκ μέρους των διευθυντών των σχολείων, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την οποία προέκυψε ότι τα περισσότερα σχολεία αντιμετωπίζουν προβλήματα στη θέρμανση των κτιρίων τους εξαιτίας του ψύχους.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης παραμένουν σε επιφυλακή και συνεργάζονται στενά με τη σχολική κοινότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν το δυνατόν συντομότερα οι δυσλειτουργίες.


Τι γίνεται στην υπόλοιπη Μακεδονία  

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Καστοριά την Δευτέρα 9-1-2017 λόγω παγετού.

Επίσης κλειστά σχολεία και στην Πιερία. Μετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τα Γυμνάσια και Λύκεια της Κατερίνης θα αποφασιστεί σήμερα τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι αν ανοίξουν θα ανοίξουν με καθυστέρηση κάποιων ωρών την Δευτέρα.

Κοζάνη: Κλειστά τα σχολεία στις 9 και 10 Ιανουαρίου λόγω παγετού






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!