Νέο, κακό σόου Κασιδιάρη στη Βουλή (vid)

Απαντώντας στην ερώτηση του Ηλία Κασιδάρη, η Κατερίνα Παπανάτσιου αναφέρθηκε στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης και άσκησε κριτική στα όσα δηλώνει η Χρυσή Αυγή για το ζήτημα των βουλευτικών αποζημιώσεων. 

«Ξέρουμε όλοι τη στάση της Χρυσής Αυγής για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία» τόνισε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Οικονομικών και στην συνέχεια ανέφερε πως «ξέρουμε όλοι ποιες σκοτεινές εποχές νοσταλγεί». 
 
Σε εκείνο το σημείο και σε έξαλλη κατάσταση ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και με απειλητική διάθεση έφτασε στα υπουργικά έδρανα φωνάζοντας προς την υφυπουργό «είσαι αισχρή» και αποχώρησε από την Ολομέλεια εκτός εαυτού.
 
Στο επεισόδιο παρενέβη και ο προεδρεύων της συνεδρίασης Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος απευθυνόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη είπε «δώσατε το σόου σας. Φτάνει τώρα. Στο καλό», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι γνωστό σε όλους πόσο σέβεται η Χρυσή Αυγή τον κοινοβουλευτισμό.

Πηγή: topontiki.gr
 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!