Ομάδα ΑΝΑΠΝΟΗ: Κάλεσμα συμμετοχής στο δημοτικό συμβούλιο .της 14η;ς Ιουνίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 14ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2017


Κατόπιν αιτήματος της ΑΝΑΠΝΟΗΣ προς το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, πρόκειται να συζητηθεί στο Δ.Σ. σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, και ώρα 19.30 μ.μ.,  το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης της περιοχής μας από την δραστηριότητα των μεγάλων βιομηχανικών μονάδων.
Την στιγμή που οι κάτοικοι αγανακτούν από την καθημερινή δυσοσμία και ανησυχούν για τα προβλήματα υγείας που ολοένα και αυξάνονται, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, η δημοτική αρχή αποδέχεται άλλη μία χορηγία των ΕΛ.ΠΕ. για την κατασκευή παιδικής χαράς στην οδό Πλάτωνος στον Εύοσμο και ταυτόχρονα, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, αρνείται να  δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των μετρήσεων ρύπων από την ιδιωτική εταιρία CARTEKO, κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Η ομάδα της ΑΝΑΠΝΟΗΣ καλεί όλους τους κατοίκους του ενιαίου δήμου μας να στηρίξουν  με την παρουσία τους αυτή τη διαμαρτυρία και να συμμετάσχουν με τρόπο εποικοδομητικό  στη συζήτηση και στην εξεύρεση λύσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 19.30μ.μ., ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ.


ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!