Οι 4 εκλεκτοί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Δεν χρειάστηκε καν να κάνουν νέο ραντεβού ο Βλάνταν Ιβιτς με τον Λούμπος Μίχελ χθες. Αρκούσε μια τηλεφωνική επικοινωνία για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί η συνεργασία του Σέρβου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ και μένει σήμερα το τυπικό σκέλος με την ανακοίνωση που θα βάζει τέλος σε μια παρουσία ενάμιση χρόνου που δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί πετυχημένη.

Το γεγονός, βέβαια, ότι επισήμως δεν ανακοινώθηκε τίποτα χθες φανερώνει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε ξαφνικά και απόδειξη είναι ότι Ιβιτς και Μίχελ είχαν προχωρήσει και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.

Πώς κινείται ο ΠΑΟΚ μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Βλάνταν Ιβιτς; Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ έκαναν το σκανάρισμα της λίστας που είχε ήδη έτοιμη ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και κατέληξαν σε τέσσερις περιπτώσεις προπονητών από τους οποίους περιμένουν τις τελικές οικονομικές απαιτήσεις για να δουν πώς θα προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των των προπονητών;

►Κατ' αρχήν, έχουν παρόμοια αγωνιστική φιλοσοφία με αυτήν του προκατόχου τους, καθώς το σκεπτικό προέδρου και τεχνικού διευθυντή είναι πως η φετινή ομάδα πρέπει να έχει συνέχεια και όχι να επιχειρηθεί να χτιστεί κάτι πάλι από την αρχή.

►Πρόκειται για νέους σχετικά σε ηλικία (όχι όμως άπειρους), καθώς όλοι είναι μεταξύ 40 και 55.

►Εχουν δείξει δείγματα ότι μπορούν να υποστηρίξουν ένα πλάνο πρωταθλητισμού, καθώς στην Τούμπα μιλούν πλέον ευθαρσώς για τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Με βάση τα όσα προέκυπταν από την πλευρά του Λούμπος Μίχελ, το θέμα προπονητή αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Χθες το βράδυ εξάλλου, υπήρχαν πληροφορίες ότι ένας από τους τεχνικούς που εξετάζει ο Μίχελ είναι ο Αντρέ Σούμπερτ.

Πρόκειται για τον 46χρονο τεχνικό που έχει περάσει από την Πάντερμπορν, τη Ζανκτ Πάουλι, την U-15 της Γερμανίας, τη δεύτερη και την πρώτη ομάδα της Γκλάντμπαχ, την οποία οδήγησε στους ομίλους του Champions League πέρυσι. Ο Σούμπερτ είναι ελεύθερος από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εξάλλου, ο 49χρονος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ρούντι Φέλερ, τον τεχνικό διευθυντή της Λεβερκούζεν, και προσδοκά από αυτήν την έλευση αξιόλογων παικτών στην Τούμπα.

Τέλος, χθες το βράδυ έγινε και η απολογιστική Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του Α.Σ. άφησε να εννοηθεί ότι είναι πολύ κοντά σε νέα συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για τα χρήματα που θα δίνει η ΠΑΕ.

«Δεν έχει σημασία το τι δικαιούμαστε. Ο Ερασιτέχνης δεν θέλει αυτά που δικαιούται, αλλά θέλει εκείνα που μπορεί να πάρει προκειμένου να πρωταγωνιστεί. Με τη νέα συμφωνία πιστεύω ότι αυτό θα επιτευχθεί. Ηταν δίπλα μας χωρίς να έχει την υποχρέωση. Ο κ. Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. Το είχε δηλώσει και στις ΗΠΑ ότι θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Ερασιτέχνη ακόμη και 95%», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!