Βραβεία στους αποφοίτους των δημοτικών σχολείων από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τη ΔΗΚΕΩ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβεία στους αποφοίτους των δημοτικών σχολείων
από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τη ΔΗΚΕΩ

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευάγγελος Χατζηαντωνίου σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ Ηλία Ζιακούλη και έπειτα από σχετική πρόταση της αντιπροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασιλικής Λύσσας επιβραβεύουν τους μαθητές των Στ’ τάξεων όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, οι οποίοι διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Φυσικής και Μαθηματικών. 

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ Ηλίας Ζιακούλης προσφέρει ως επιβράβευση στην  προσπάθεια των διακριθέντων μαθητών του δήμου μας κάρτα δωρεάν παρακολούθησης στο δημοτικό κολυμβητήριο για όλη την χρονική περίοδο του καλοκαιριού.

Με αυτό τον τρόπο η δημοτική αρχή επαινεί τους αριστούχους απόφοιτους μαθητές των δημοτικών σχολείων και παράλληλα παρέχει ένα κίνητρο ώστε να ακολουθήσουν όλο και περισσότεροι μαθητές με διάθεση και μεγαλύτερη πρόοδο.

Να σημειωθεί ότι οι λίστες των ονομάτων βρίσκονται στη γραμματεία του κολυμβητηρίου, όπως κατατέθηκαν από τους κυρίους διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!