Ενοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης -Νεκροί και τραυματίες [φώτο]


Ενοπλος άνοιξε πυρ στο νοσοκομείο Bronx Lebanon στη Νέα Υόρκη, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρία τουλάχιστον θύματα και άγνωστο αριθμό τραυματιών ανάμεσά τους και γιατροί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έπεσε νεκρός.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.
Σύμφωνα με το ABC, που επικαλείται επίσημες πηγές της αστυνομίας, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και τουλάχιστον 3 νεκροί.
Πληροφορίες από τους NY Times αναφέρουν ότι τα 3 θύματα είναι είναι γιατροί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είναι ψηλός, αδύνατος και φορά μπλε πουκάμισο με ιατρική ρόμπα.
Η New York Daily ισχυρίζεται ότι υπήρχαν ίχνη αίματος που ξεκινούν από τον δεύτερο και φτάνουν ως τον 8ο όροφο.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 5-6 ενδεχομένως και περισσότερους τραυματίες. Γιατροί, νοσοκόμοι και ασθενείς κλεδωθηκαν σε διάφορα δωμάτια του 16ου και 17ου ορόφου για να προστατευτούν.
Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η αστυνομία εικάζει ότι ο δράστης είναι πρώην υπάλληλος του νοσοκομείου. Οι ίδιες πηγές μιλούν για έναν έγχρωμο άνδρα ο οποίος φορά ιατρική ρόμπα και περιφέρεται με ένα M16 στους ορόφους του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με ανεπίσημο λογαριασμό των ρεπουμπλικανών του Τενεσί ο δράτης έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο dr. Χένρι Μπέλο.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!