Μετέωρα: Τους έγραψε η κάμερα καρέ καρέ την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν Ι.Χ [video]

φώτο αρχείου
ρεπορτάζ avatonpress.gr 
Καρέ καρέ  κατέγραψε η κάμερα που τοποθέτησε ιδιώτης, την προσπάθεια για διάρρηξη του Ι/Χ.του στην περιοχή των Μετεώρων.
To avatonpress.gr αναδημοσιεύει  το βίντεο απο την σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, της Ένωσης πολιτών Μετέωρα Πολίχνης καθώς και την ανακοίνωση που υπάρχει αναρτημένη εκεί.
"Οδός Αλαμάνας Μετέωρα 23-5-2017 και τα κλεφτρόνια ξαναχτύπαν !
Έχουν ρημάξει τα ΜΕΤΕΩΡΑ! 
Αν αναγνώρισε κάποιος κανένα από τους δυο δράστες ας μας στείλει μήνυμα (με απόλυτη μυστικότητα στα ονόματα σας)"


To avatonpress.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Πολιτών Μετέωρα Πολίχνης κ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε:: "Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έξαρση στην εγκληματικότητα και στην περιοχή μας!  Η οικονομική κρίση είναι κυρίως  η αιτία για την έξαρση! ακούμε συνέχεια απο γείτονες οτι έπεσαν θύματα κλοπής. Τώρα για να μπείς στο σπίτι σου πάντα κοιτάς μήπως είναι κανείς μέσα! Η αστυνομία προσπαθεί αλλά δυστυχώς όπως λέει συνήθως τον τελευταίο καιρό οτι με τον Καλλικράτη και την ένωση τα αστυνομικά τμήματα περιορίστηκαν και αντί να μεγαλώσουν μειώθηκε το ανθρώπινο δυναμικό και η φτώχεια χτυπά ακόμη και τον εξοπλισμό τους! Οι πολίτες πλέον έχουμε αγανακτήσει και πολλοί αν και κακώς λένε οτι θα πα΄ρουν τον νόμο στα χέρια τους! Φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε καλές εξελίξεις... Αν περάσουμε στην φάση αυτού του πολέμου (δράστες εναντίον Θυμάτων) θα έχουμε θύματα! Πρέπει να προλάβουμε το κακό! 
Ελπίζω οι αρμόδιοι να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα!"





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!