Οι «Τέλειοι Ξένοι» Θ. Αθερίδης, Σ. Καρύδη, Μ. Ναυπλιώτου, Αλκ. Κούρκουλος, Μ. Παπαδημητρίου στο θερινό ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Δήμου Παύλου Μελά, 17-23 Ιουλίου 2017



- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
Οι «Τέλειοι Ξένοι» Θ. Αθερίδης, Σ. Καρύδη, Μ. Ναυπλιώτου, Αλκ. Κούρκουλος, Μ. Παπαδημητρίου στο θερινό ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Δήμου Παύλου Μελά,
17-23 Ιουλίου 2017

Συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ της Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, που συμπληρώνει αυτό το καλοκαίρι 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του!
Μετά το εκπληκτικό Μιούζικαλ La La Land και την ταινία Animation ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ,
ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου, προσκαλούν τους φίλους του θερινού κινηματογράφου να απολαύσουν στο μοναδικό περιβάλλον του Δημοτικού σινεμά, την ελληνική δραμεντί ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ με τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκη Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννο Περλέγκα και τον εξαιρετικό Μάκη Παπαδημητρίου.
Η ταινία παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, θα προβάλλεται με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, από τη Δευτέρα 17 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα προβολής 21.30.
Ο Αθερίδης στηρίζεται στην ιταλική ταινία  «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, σεναριογράφου και σκηνοθέτη εμπορικών κωμωδιών, ο οποίος κατάφερε μέσα στο 2016, με αυτή την έξυπνη σάτιρα της σύγχρονης μικροαστικής ηθικής και συμπεριφοράς, να ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια  θεατές στην Ιταλία και απέσπασε τα βραβεία Ντονατέλο (τα ιταλικά Όσκαρ) καλύτερης ταινίας και σεναρίου.
Μια παρέα, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι όταν σκέφτονται ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα smartphone τους στο τραπέζι και
μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που έλαβαν την ίδια ημέρα, κάτι σαν ηλεκτρονική ρωσική ρουλέτα. Αλλά κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», και η χαρούμενη παρέα
φίλων βρίσκονται εμπρός σε ένα χάος ερωτηματικών, που δεν αφορούν μονάχα τον έρωτα και την προδοσία.

Μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου
ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ, ταινία Animation για μικρούς και μεγάλους
H μεταγλωττισμένη αμερικανοκινέζικη παραγωγή Animation του 2016, ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ σε σκηνοθεσία Ας Μπράννον, διάρκειας 80΄, θα προβάλλεται έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου και ώρα 21.30, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
Ένα θιβετιανό μαστίφ, ο Μπόντι, ονειρεύεται να γίνει αστέρι της ροκ, όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό και τον κάνει να ερωτευτεί τη μουσική. Ο πατέρας του, ο Κάμπα, δεν
συμφωνεί με την επιλογή του γιου του να μην ακολουθήσει τα βήματά του, αλλά δίνει στον Μπόντι ένα εισιτήριο για την πόλη, ώστε να τον βοηθήσει να κυνηγήσει το όνειρο του.
Ακούγονται οι παρακάτω Φωνές: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Θοδωρής Σμέρος, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Σεραφειμίδης, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Γιάννης Στεφόπουλος, Ειρήνη Τσίγκα, Χρήστος Σπανός, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γεωργία Ιωαννίδου, Βασίλης Παπαστάθης, Νίκος Νίκας, Γιάννης Πάζιος, Γιώργος Ματαράγκας
Το ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ // ROCK DOG, είναι βασισμένο στο κόμικ του Ζενγκ Τζουν, διάσημου ροκ σταρ της Κίνας. Το graphic novel κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο «Tibetan Rock Dog».



10 ΤΑΙΝΙΕΣ, 70 ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
Το  ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ επιμελήθηκε και παρουσιάζει το ιδιαίτερα προσεγμένο Πρόγραμμα Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017, 10 διαφορετικών ταινιών και 70 συνολικά προβολών από τις 3 Ιουλίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Για 10 εβδομάδες Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, θα ξεκινούν οι προβολές των διαφορετικών ταινιών τις Δευτέρες, θα ολοκληρώνονται τις Κυριακές και μάλιστα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και προαιρετικά το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ, τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.
Από το καλοκαίρι του 2016, το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ,  μπήκε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο με σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής των ταινιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Το θερινό σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.
Βρίσκεται στις οδούς Μαυρομιχάλη και Φιλίππου, δίπλα στο Πάρκο Κρύας Βρύσης Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, σε μια μαγευτική τοποθεσία,  κυκλωμένο από ένα υπέροχο κομμάτι πρασίνου.
Από το κέντρο ο χώρος προσεγγίζεται κυρίως μέσω της οδού Λαγκαδά. Στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, στην είσοδο του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας , επιλέγετε την οδό Δαβάκη προς Πολίχνη, στο ΄΄τρίγωνο΄΄ της Πολίχνης συνεχίζεται δεξιά στην οδό Ελπίδος και στη διασταύρωση με Φιλίππου (Πολιτιστικό Κέντρο Πολίχνης) στρίβετε αριστερά και στο ύψος της Μαυρομιχάλη, δεξιά βρίσκεται το πάρκο με το θερινό κινηματογράφο.
Από την περιφερειακή προσεγγίζεται μέσω του κόμβου Νοσοκομείων Παπαγεωργίου – 424 την είσοδο της Πολίχνης και ακολουθώντας την οδό Αγνώστου Στρατιώτη, στο ύψος του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης,  στη διασταύρωση με την Αγίου Παντελεήμονος,  στρίβετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά στην οδό Καρυπίδου που οδηγεί στο πάρκο του θερινού σινεμά.
Η πρόσβαση είναι εύκολη και με τις αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ, δρομολόγια
Νο 35 Μετέωρα, στάση Πευκάκια και
Νο 29 Πολίχνη, στάση Δημαρχείο ή Πάρκο Κρύας Βρύσης
Ο Κινηματογράφος διαθέτει χώρο για δωρεάν στάθμευση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2313302 833, 835, 936

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
ΙΟΥΛΙΟΣ  (Ώρα προβολής 21.30)
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/7 – ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7: ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ // ROCK DOG
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7  – ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/7  – ΚΥΡΙΑΚΗ 30/7: ΛΑΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΟΙ // INSEPARABLES

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ (Ώρα προβολής 21.00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/7  – ΚΥΡΙΑΚΗ 6/8: ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ // HACKSAW RIDGE
ΔΕΥΤΕΡΑ 7/8 – ΚΥΡΙΑΚΗ 13/8: ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΕ ΜΟΥ; // QUO VADO?
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/8 – ΚΥΡΙΑΚΗ 20/8: Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ  // NORM OF THE NORTH
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/8   – ΚΥΡΙΑΚΗ 27/8: Η ΑΦΙΞΗ // ARRIVAL

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ (Ώρα προβολής 20.30)
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/8  – ΚΥΡΙΑΚΗ 3/9: ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ // MEDECIN DE CAMPAGNE

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9 – ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: ΕΞΟΔΟΣ 1826


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!