Τα δάκρυα της Μέι μετά την αποτυχία της στις εκλογές

Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι «δάκρυσε» όταν τα exit polls αποκάλυψαν πως δεν κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο στις πρόωρες εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Η Μέι δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως αισθάνθηκε «συντετριμμένη» όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, που αποκάλυψαν πως είχε χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της, παρά την έκκλησή της προς τους Βρετανούς να της δώσουν μια ισχυρή εντολή για να διαπραγματευθεί την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Στη συνέντευξή της η πρωθυπουργός αρνήθηκε να πει πόσο καιρό ακόμη θα παραμείνει στην εξουσία, μετά την απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της.

«Βλέπω πως εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε και ως πρωθυπουργός θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά και να αλλάξω τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο», πρόσθεσε η Μέι μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!