Υπερψηφίστηκε απο το ΔΣ του δήμου Παύλου Μελά η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, ύστερα απο μαραθώνια συνεδρίαση



Υπερψηφίστηκε η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο Παύλου Μελά και η μετατροπή του σε Μητροπολιτικό πάρκο υπερτοπικής σημασίας με χρήσεις πρασίνου,πολιτισμού και αναψυχής. Στο Δημοτικό συμβούλιο που κράτησε περισσότερο από 5 ώρες,παρουσία πολλών πολιτών,
ΝΑΙ για την παραχώρηση ψήφισαν οι Ξανθόπουλος Μιχάλης, Μυρίδου Όλγα, Χριστοδούλου Μιχάλης, Κίκης Αθανάσιος, Αθάνατος Δημήτριος, Πάντσης Κώστας, Αράπογλου Ιωσήφ, Αμανατίδου Χαρίκλεια, Στούπας Κώστας, Λαζαρίδης Αθανάσιος, Νιγδέλης Παντελής, Γιαννουλίδης Στέφανος, Παυλίδης Αναστάσιος, Λαλές Δημήτριος, Καπητανίδης Θεόφιλος, Καρβουνίδης Σαράντης, Βάρφης Στέφανος, Κουτσονικόλας Ευστάθιος, Σίβης Νικόλαος, Κωτσίδης Αβραάμ, Αδαμούδης Παντελής, Σαββίδης Ευστάθιος, Ορφανίδου Ελένη, Παπαδόπουλος Αλέξης, Σερασίδης Σάββας, Φραγγοπούλου Αναστασία, Μοσχούλας Γιάννης, Δεληγιάννης Δημήτριος, Λάμπρου Αθανάσιος, Αβραμίδης Ιάκωβος, Σταμπουλής Αναστάσιος. Παρών ψήφισαν οι Παπαδόπουλος Διαμαντής και Φερενίδης Δημήτριος. ΟΧΙ ψήφισαν οι Λίλτσης Γιώργος, Τσαταλμπασίδης Κυριάκος, Ιωαννίδης Γιώργος, Παυλίδης Νίκος, Βούρτσας Γιώργος και Κοτανίδης Γιώργος. Συνολικά 31 ΝΑΙ,2 ΠΑΡΩΝ και 6 ΟΧΙ.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δεμουρτζίδης Δημήτριος αφού έκανε μια αναδρομή στο πως έφτασαν μέχρι τη σημερινή σύμβαση,τόνισε τους διαχρονικούς αγώνες που έκαναν τα κινήματα, η τοπική κοινωνία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να φτάσουμε στη σημερινή θετική εξέλιξη. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τα 12.300.000 που έχουν εξασφαλιστεί από τις ΟΧΕ ΒΑΑ της Περιφέρειας Κ.Μ. και την ετοιμότητα των μελετών για την απορρόφηση των χρημάτων.
Τέλος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση της παραχώρησης και τόνισε τη σπουδαιότητα του έργου που ξεκινάει από σήμερα.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!