Το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι των Coldplay -Mε έσοδα για υποστήριξη μεταναστών [βίντεο]


To βρετανικό ροκ-ποπ συγκρότημα Coldplay έβγαλε ένα νέο σινγκλ του οποίου τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη.

Ο δίσκος Aliens που παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης, μαζί με το βιντεοκλίπ του, είναι το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ Kaleidoscope που θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.
Το συγκρότημα δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του Aliens θα δοθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών) που παρεμβαίνει για να διασώζει μετανάστες που κινδυνεύουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του δύσκολου διάπλου της Μεσογείου με σαπιοκάραβα.
Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Μπράιαν 'Ινο, τον Βρετανό μουσικό, παραγωγό και θεωρητικό της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον Ντέιβιντ Μπόουι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!