Η θέση της λίγκας για την ενέργεια της NOVA

Η κόντρα της Super League με τη "NOVA" καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο σήριαλ αναμένεται να έχουμε και άλλα επεισόδια ή κινήσεις στρατηγικής των δυο πλευρών.

Στη διοργανώτρια αρχή έμαθαν για τη πρόθεση της "FORTHNET" ακόμα και για συναινετικό διαζύγιο αλλά όπως τόνιζαν για να γίνει αυτό θα πρέπει αυτός που θα σπάσει τη σύμβαση να αναλάβει και το κόστος που έχει προβλεφθεί στη σχετική συμφωνία των δυο πλευρών.

Η στάση του συνδρομητικού καναλιού θα συζητηθεί εκτενώς και θεσμικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το μεσημέρι και εκεί πιθανότατα θα παρθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα από πλευράς Λίγκας.

Αυτό που τόνιζαν και υπενθύμιζαν από τη Super League όμως ήταν: "Υπάρχει σύμβαση σε ισχύ, της οποίας η τροποποίηση της υπογράφηκε το 2015, και λήγει το 2019. Σε αυτή υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις για όποιον θέλει να τη σπάσει και το κόστος που προβλέπεται να αναλάβει για να γίνει αυτό".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!