Βάσεις 2017: Αυτή είναι η υποψήφια που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια

Η  υποψήφια που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις σε σύγκριση με τους υπόλοιπους υποψηφίους, είναι η  Ελευθερία Βλάχου.

Η κοπέλα απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, η οποία σχεδόν αρίστευσε, καθώς συγκέντρωσε συνολικά 19.667 μόρια, μία από τις καλύτερες βαθμολογίες σε όλη την Ελλάδα.

Το νεαρό κορίτσι κατόρθωσε να εισέλθει στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο της όνειρο και ανοίγοντας μία νέα σελίδα στη ζωή της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο kozanimedia.gr είχε μιλήσει για τα μυστικά της επιτυχίας της, που δεν είναι άλλα από την συνέπεια, τη μεθοδικότητα στο διάβασμα και την καθημερινή στοχοθεσία.

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία. Μου χάρισε ανέλπιστη χαρά και κυρίως ανακούφιση γιατί η προσπάθεια μου είχε ανταμειφθεί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι εξεταζόμενοι έχουν πάνω κάτω σχηματίσει μία εικόνα για την επίδοση τους πριν βγουν τα αποτελέσματα. Επειδή, όμως, εμπλέκεται το υποκειμενικό στοιχείο του ανθρώπινου παράγοντα, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Ήλπιζα να έχω γράψει τόσο όσο άξιζε η προσπάθεια μου.Γενικότερα, στις εξετάσεις δε χωρούν συναισθηματισμοί ενώ τα λόγια των τρίτων περιττεύουν.

 

 


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!