Δυτ. Θεσσαλονίκη: Έντονα παράπονα κατοίκων για ¨νέφος¨ από ασβεστοποιία στον κόμβο ΤΙΤΑΝ [φώτο]






Έντονα παράπονα έκαναν  δεκάδες αναγνώστες του avatonpress.gr, για ένα ¨νέφος¨ που σηκώθηκε από το βράδυ της Τετάρτης προς ξημερώματα της Πέμπτης 31 Αυγούστου, στο ύψος  ασβεστοποιίας στην περιοχή της Ευκαρπίας, που βρίσκεται στο κόμβο του ΤΙΤΑΝ και μεταξύ Ευκαρπίας (Δήμος Παύλου Μελά) και Ωραιοκάστρου.
Τα παράπονα των κατοίκων αφορούν σχετικά με τη λειτουργία της βιομηχανίας που για πολλές ώρες έβγαζε ένα πολύ μεγάλο νέφος που διασκορπίστηκε από το εργοστάσιο της ασβεστοποίιας και έφτανε μέχρι τα έπιπλα Μαρμαρίδη.
Όπως μας σχολίασαν οι κάτοικοι , μαζί με τις φωτογραφίες που μας έστειλαν, το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε για πολλές ώρες από το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Δήλωσαν ότι το θεωρούν πολύ ύποπτο και ανησυχητικό. Επίσης ανέφεραν ότι έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Δεν γνωρίζουν αν έχουν γίνει συστάσεις ή έλεγχοι για την εν λόγω εταιρεία....
Ζητούν από το δήμο ή τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν συστάσεις και ελέγχους γιατί η δράση της εταιρείας δείχνει ανεξέλεγκτη.

Υ.Γ. Υστερα απο ενημέρωση που είχαν κάτοικοι της περιοχής, μας ενημέρωσαν οτι ο δήμος ήταν ενήμερος για συντήρηση που θα έκανε η  συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί καμμία εταιρεία απο το να είναι συνεπής απέναντι στους πολίτες της περιοχής.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!