Έξω φρενών Κώνστα - Διαβάτη: Ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Φουρθιώτη και του Epsilon

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση των ηθοποιών μετά την κίνηση του Φουρθιώτη στο καινούριο του τρέιλερ...

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη και το trailer ήδη προβάλλεται από το Έψιλον. Στο τρέιλερ εμφανίζονται οι δυο πρωταγωνίστριες από την σειρά «Δυο Ξένοι» στην σκηνή που συζητούν για την επιστροφή του Μένιου, του συντρόφου της Φλώρας. Ο παρουσιαστής φαίνεται στο τρέιλερ, να βλέπει την σκηνή και να το διασκεδάζει, σαν να μιλούν για αυτόν...

Η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβατή ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του σταθμού και αφορμή  το τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», αφού εμφανίζονται οι δύο τους στην σκηνή αυτή από την σειρά «Δύο Ξένοι», χωρίς να τους ζητηθεί η παραχώρηση άδειας πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

Η κυρία Ντίνα Κώνστα οργισμένη είπε στo labelnews: «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Espilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!»

Η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου, απαιτώ να κατέβει το βίντεο αλλιώς θα κινηθώ Νομικά!»

 


Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!