Εφοριακοί προπηλακίστηκαν σε ταβέρνα του Ηρακλείου -Λουκέτο ένα μήνα

Μόλις αποκαλύφθηκε η ιδιότητα των ελεγκτών σε μαγαζί στο Ηράκλειο, προκλήθηκε ένταση και οι εφοριακοί προπηλακίστηκαν. Στη συνέχεια επανήλθαν με τη συνοδεία της Αστυνομίας για τη διενέργεια του ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, χθες το βράδυ έγινε χαμός σε ταβέρνα πολύ κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν υπάλληλοι της εφορίας προσπάθησαν να κάνουν φορολογικό έλεγχο σε κατάστημα.

Η ένταση κορυφώθηκε μόλις ήρθε στην επιφάνεια η πραγματική ταυτότητα του κλιμακίου των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων όπου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ηράκλειο διεξάγοντας ελέγχους.

Οι ελεγκτές έπεσαν θύματα απειλών και προπηλακισμών όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Μετά την ολοκλήρωση του περιστατικού, οι εφοριακοί κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και με τη συνοδεία περιπολικού επανήλθαν στο μαγαζί, όπου αυτή τη φορά έκαναν τον έλεγχο χωρίς κανένα πρόβλημα, έκοψαν το προβλεπόμενο πρόστιμο και αποχώρησαν.

Ο Γιώργος Πιτσιλής, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με απόφασή του αναμένεται να σφραγίσει το κατάστημα για 1 μήνα.

Η υπηρεσία του Ηρακλείου ως αρμόδια, θα αναλάβει τη σφράγιση της ταβέρνας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!