Premier League: «Πάρτι» της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ (4-0)

Σε «παράσταση για έναν ρόλο» μετέτρεψε η Λίβερπουλ το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League με την Άρσεναλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 4-0 των απογοητευτικών «κανονιέρηδων», που γλίτωσαν από πιο βαριά ήττα με βάση την εικόνα του ματς και τις ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι. Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ και Στάριτζ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων. Η Λίβερπουλ διατήρησε το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα (2 νίκες, μία ισοπαλία), σε αντίθεση με τους Λονδρέζους που γνώρισαν την 2η ήττα σε 3 ματς (έχουν και μία νίκη).

Η Τότεναμ δυσκολεύτηκε στο «Γουέμπλεϊ» και τελικά η Μπέρνλι «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γουντ (1-1). Είχαν προηγηθεί οι «πετεινοί» με τον Ντέλε Άλι, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην δεύτερη εφετινή τουε νίκη.

Αντίιθετα, την δεύτεση σερί νίκη της πέτυχε η πρωταθλήτρια, Τσέλσι, με 2-0 επί της Έβερτον, με τον Άλβαρο Μοράτα να «ανοίγει λογαριασμό» και να «κλειδώνει» το «τρίποντο» των «μπλε» στο 40΄ (είχε ανοίξει το σκορ ο Φάμπρεγας στο 28΄).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!