Στο νοσοκομείο ο Παύλος Πολάκης (upd)

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εισήχθη νωρίτερα σήμερα στο νοσοκομείο καθώς φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία.

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής αλλά επίσημα οι αρμόδιοι γιατροί κάνουν λόγο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Για προληπτικούς λόγους ο αναπληρωτής υπουργός, που νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Αθηνών, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

 

«Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί μετέβη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα απόψε, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

 

Στην είδηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός εισήχθη στο Ιπποκράτειο μετά από καρδιακό επεισόδιο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά. «Εύχομαι περαστικά από καρδιάς» έγραψε ο Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!