AFP: «Μήνυμα εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα θα στείλει ο Μακρόν από την Αθήνα

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα στείλει στην Ελλάδα «ένα μήνυμα εμπιστοσύνης», κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) μια πηγή των Ηλυσίων.

 

«Ο πρόεδρος Μακρόν θα στείλει στην Ελλάδα ένα μήνυμα εμπιστοσύνης για την ανάκαμψη» σε αυτή τη «χώρα - σύμβολο της ευρωπαϊκής κρίσης», ανέφερε η πηγή αυτή.

 

Μιλώντας για την ανάκαμψη και την ελληνική οικονομία, η πηγή επισήμανε ότι «θα πρέπει να συνοδεύσουμε την Ελλάδα σε αυτή την πιο θετική φάση που ξεκινά και είναι, όπως ελπίζουμε, συμβολική για μια νέα φάση στην ευρωζώνη».


Ο γάλλος πρόεδρος θα συνοδεύεται στην επίσκεψή του αυτή από τον υπουργό Οικονομίας Μπρουνό Λε Μερ και από περίπου 40 στελέχη γαλλικών εταιρειών διότι η Γαλλία θα πρέπει να αδράξει τις «σημαντικές ευκαιρίες» που κρύβει η χώρα και οι οποίες συχνά δεν γίνονται αντιληπτές, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!